Munkatársakat és partnereket keresünk.

1./Informális munkatársak (M1) (Magyarországilehetőség)

A munka pontenciális ügyfelek felkutatása, a Bonavida tevékenységébek és a helyszín, a Costa Blanca célirányos bemutatása (legyen az ügyfél célja kiköltözés, vagyonbiztosítás, befektetés vagy "csak" nyaraló vásárása", ingatlan kínálatunk bemutatása,
a vásárlással kapcsolatban a helyi jogi- és pénzügyi szabályok ismertetése és természetesen az ügyfél - minden a témához kapcsolodó kérdésének megválaszolása.


A képzést befejeztét követően a jelölt irásbeli és szóbeli tesztekkel kell hogy beszámoljon tudásáról.
Miután a munkavégzés döntőrészt Magyarországon (kivéve az ügyfél kikisérése a vásárlás esetén) , magyar ügyfelekkel történik így a spanyol (angol) nyelv ismerete előny, de nem alapfeltétel.
Feltétel az internetes és mobilkommunikáció ismerete, alapvető szöveg és képszerkesztési ismeretek
Szükséges viszont a jó kommunikácios készség, a az ismeretek és a folyamatosan változó adatok gyors, alapos elsajátitásának adottsága, a sikerorientáltság.
2./Üzleti partnerek

Itt elsősorban olyan magyarországi ingatlan-, befektetési, illetve kommunikációs vállalkozások kapcsolatát keressük, akik otthon vannak az ingatlan kereskedelemben, netán befektetési tanácsadásban.
Számukra alapvető ismeretanyagokat tartalmazó prezentációkat biztosítunk, mely a potenciális ügyfelek első lépéses tájékoztatására, a lehetőségek
bemutatásásra alkalmasak. Amennyiben az ügyfél érdeklődést mutat a lehetőségek iránt, onnantól "átvesszük" az ügyfelet. Természetesen a közös sikeren a partnerünnek megosztozunk.
Telefon (HU): 06-70-264-71-89
Spanyol szám: +34 630-38-94-85 (+ itt :Viber, Whatsapp)
Mail:info@bonavida.hu


Igény szerint Budapesten is, személyes konzultációval, un. "Nyilt napok"-kal állunk rendelkezésére.
Érdeklődjön, hogy mikor lesz a következő vagy igényeljen Ön konzultációt!
De Facebook oldalunkon mindig jelezzük.Megszervezzük "Megtekintési Látogatásukat", biztosítunk szállást, reptéri transzfert és az ingatlankínálat mellett a környék bemutatását.

Mail:info@bonavida.hu


Keressen minket bizalommal!
Alapítva: 2004