Kimelt project-jeink.
(Olyan helyi fejlesztések, melyek külön figyelemt érdemelnek)

 

Playa Flamenca Village

Playa Flamenca Villaga lakópark project

Tengerparti lakóépület 195 000 eurótól kezdve, nagy parkokkal, sétálóutakkal és kerékpárutakkal

A strand és a helyi bevásárlóközpontok közelében, valamint az AP-7-es autópályához kapcsolódó stratégiai helyen, a Flamenca Village tengerparti életet kínál, a napsütés békés élvezete érdekében, valamint egyedülálló környezettel, idilli lakóépületben, amelyet a nyitott terek, a természet és építészeti harmónia a fenntartható és egészséges életmód érdekében. A lakópark nagy díszparkokat, gyalogutakat és kerékpáros sávokat kínál. A fejlesztést úgy tervezték, hogy tágas és élénk zöldterületeket foglaljon magában. Az épület homlokzatai növényágyakkal, nagy növények edényeivel és kőportikóival kiegészítik az autochtonos növényekkel gazdag tájkép kialakítását.

Fűtött és fűtetlen kültéri úszómedencék felnőtteknek és gyermekeknek, jacuzzik, parkok és gyermek vízipark, tavak és dekoratív szökőkutak, egy chill-out társalgó száraz bárral és a medencébe integrált nedves bár, teraszos pergola, egy üvegezett homlokzatú tornaterem, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tóra, edzőterem és finn szauna. A Flamenca üdülőfalu elősegíti a kényelmes és könnyű életmódot.

A teljes környezettudatos projektet úgy tervezték, hogy gazdasági és környezetvédelmi szempontból hatékony legyen. A LED-es világítás, a környezetbarát csapok és a napelemes fotovoltaikus energia a közös helyiségekben csak néhány a projektben szereplő jellemzők közül.

Az épitkezés megkezdődött, az első lakások átadása: 2020Minden lakásról egyedi elrendezési rajz, minden épületrészről tervrajz, butorokeól bemutató képek és persze egyedi árlista és napra kész foglaltsági lista ár rendelkezésünkre.

Készek vagyunk egyeztetett időpontra megtekintési bejárást biztosítani.


Letöltés

Keresse munkatársainkat bizalommal.