A Spanyol Ingatlan Kereső a "Bonavida Spanyol Ingatlanok" (alapítva 2004) új szolgáltatása.

Itt, a "kínáló" módból "kereső" módba váltunkÖn - bizonyos ismérvek mellett (helyszín, ár, jelleg) megmondja nekünk (természetesen privátban) hogy milyen spanyol ingatlant keres és mi vállaljuk, hogy a 6 hónapos megbízási időtartam alatt heten min. 5 db. az Ön igényeinek megfelelő ingatlant prezentálunk Önnek.
Figyelem! Csak a Costa Blanca-n és a Costa Calida-n dolgozunk! Mi itt vagyunk otthon. Némi túlzással, minden bokrot ismerünk, itt élünk.

Fényképekkel, térkép bejelöléssel, árral ÉS az eladó elérhetőségi adataival. Tehát NEM kötelező a mi közvetitésünkkel megvenni (persze igény esetén segítünk), intézheti saját maga is.
A Bonavida számítástechnikai rendszere naponta több száz ingatlan kínálati oldat, adatbázist néz át és az általunk (az Ön adataival felállított egyedi szűrő - alapján kapjuk meg az eredményeket.

Ezt még követi egy KÉZI kontroll, hogy ne csak egy gépies művelet legyen és egyben ki tudjunk szűrni olyan találatokat, melyeket problémásnak látunk, majd azokat az adatokat melyeket szakmailag megfelelőnek látunk, átadjuk a Megrendelőnek.
Folyamatosa, on line, Mail formában.

A szolgáltatás része, hogy Önök a megkapott adatok alapján kérdezhetnek, felhívhatnak minket, kérhetnek további véleményt, javaslatot.

Vegye igénybe a Bonavida "Spanyol Ingatlankereső" szolgáltatásait, ára 3 hónapra mindössze 25 EURO

E szolgáltatásnak is van FB profilja.

Tájékozódjon honlapjainkon is.
www.bonavida.hu, www.eladospnyolingatlanok.hu, www.spanyolnyaralas.info valamint van tucatnyi tematikus FB oldalunk és FB csoportunk. 2004-ben kezdtük itt.
Tel: 0670-264-71-89
Mail: info@bonavida.hu
Ha erre jár, keresse fel irodánkat Torrevieja-ban, a Costa Blanca-n

Telefon (HU): 06-70-264-71-89
Spanyol szám: +34 630-38-94-85 (+ itt :Viber, Whatsapp)
Mail:info@bonavida.hu
Mail:info@bonavida.hu


Keressen minket bizalommal!
Alapítva: 2004